Wiegaarden Media med ny hjemmeside

16-02-2014 20:47

Wiegaarden Media lancerede tidligere på ugen en ny hjemmeside, der viser og fortæller lidt om, hvem vi er og hvad vi kan. Kig indenfor! 

Copyright Ridehesten.com

Hos Wiegaarden Media kan vi klare mange forskellige opgaver, om det drejer sig om hjemmesideløsninger til alles behov, fotografering til enhver anledning, tekstjonglering for at skrive din historie, presseudsendelser nationalt og internationalt eller totalløsninger fra A-Z. Tag et kig på vores hjemmeside, og kontakt os gerne. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse små såvel som store opgaver.

Om Wiegaarden
Manden bag Wiegaarden Media, Jørgen Bak Rasmussen, er elektriker, fotograf mm. Han begyndte i det små med at fotografere køer og heste under firmanavnet "Wiegaardens Fotostudie". I 1995 startede han magasinet "Ridehesten Hippologisk i Avl & Sport", og siden kom Dansk Kennel Klubs medlemsblad "HUNDEN" til. Wiegaarden voksede på alle måder med disse opgaver, og derfor fik vi også kapacitet til at lave et hav af andre spændende opgaver inden for branchen. En af virksomhedens helt store forcer er, at vi i kraft af vores alsidighed kan tilbyde totalløsninger – vi hjælper dig gerne med alt fra idé over foto, tekst og layout til trykning. Alt er samlet i ét hus – nemmere kan det ikke være!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner