VM-støv over Vallensbæk

14-09-2022 15:18

Annika Knudsen Lorentsen

Kom du ikke til VM i Herning og red på BB Horse Arena, kan du fremover ride på BB Horse Arena i Vallensbæk med den samme opsætning

Copyright Ridehesten.com
Her ankommer de første dommertårne og podier til Vallensbæk. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vallensbæk Rideklub er tildelt afviklingen af Agria DRF-mesterskaberne i dressur for juniorer og ungryttere samt U25-mesterskabet i paradressur i 2023-2025. Som forberedelse til at lave de helt rette rammer for disse mesterskaber og de øvrige stævner som Vallensbæk Rideklub holder, var der behov for at anskaffe nye dommerhuse.

Det blev muligt efter VM i Herning, hvor der blev sat otte VM-dommertårne til salg på auktion. Vallensbæk Rideklub var hurtig til at få erhvervet dommerhusene i samarbejde med Vallensbæk Rideakademi og BB Horse. Endvidere blev de to store sejrspodier også erhvervet.

Vallensbæk Rideklub – der er en nystartet klub fra maj 2021 – er meget taknemmelige for samarbejdet med BB-Horse, som har gjort det muligt at foretage denne investering.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover dommerhuse og podier, har Vallensbæk Rideklub sammen med Vallensbæk Rideakademi allerede købt det dressurhegn, der blev anvendt på BB Horse Arena ved VM i Herning 2022. Dette hegn blev brugt til B-stævnet i starten af september, hvor der var finaler i Catago Cup og Dressurens Venner Cup.

Samtidig er der indgået samarbejdsaftale med BB Horse, så de fremover står for vedligehold af banerne på Vallensbæk Rideakademi, og der vil således fremadrettet være en "BB Horse Arena" til Vallensbæk Rideklubs stævner.

Vallensbæk Rideklub glæder sig til allerede i den kommende weekend at vise dommerhusene og sejrspodiet frem ved dressurstævnet, hvor der afholdes både Sjællandsmesterskaber for ponyer samt Parafestival. Så kom forbi og få lidt VM-støv i Vallensbæk og se de flotte ting, som nu får base i Vallensbæk. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen