Vivaldon til HP Horses

28-01-2021 12:48

HP Horses har investeret i den 6-årige Vivaldi-søn, Vivaldon, som fremover skal rides af Isabel Freese. Hingsten er som er kåret i syv alvsforbund, bliver til marts fremstillet i Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Vivaldon og Isabel Freese.

Hos HP Horses glæder man sig til fremtiden, som fremover inkluderer den 6-årige avlshingst Vivaldon e. Vivaldi/Diamond Hit/Argentinus. HP Horses har nemlig offentliggjort at de er blevet partnere med Paul Schockemöhle om den tyskavlede hingst, som er kåret i Sverige, Oldenburg Verband, Hannoveraner Verband, Westfalen, Mecklenburg, Sydtyske forbund og Holstener International. Planen er nu at han skal fremstilles til kåring i Dansk Varmblod.

Som føl blev Vivaldon dyreste føl på den første svenske online-auktion og i 2017 blev han udråbt som præmiehingst ved kåringen i Redefin. Som 4-årig var han i finalen ved unghestkonkurrencerne i Falsterbo, hvor det blev til en tredjeplads. 

Indtil i efteråret stod hingsten på Flyinge, men flyttede derefter til Paul Schockemöhles førsterytter, Isabel Freese, som fremover skal stå for Vivaldons uddannelse. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen