Vivaldon til HP Horses

28-01-2021 12:48

HP Horses har investeret i den 6-årige Vivaldi-søn, Vivaldon, som fremover skal rides af Isabel Freese. Hingsten er som er kåret i syv alvsforbund, bliver til marts fremstillet i Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Vivaldon og Isabel Freese.

Hos HP Horses glæder man sig til fremtiden, som fremover inkluderer den 6-årige avlshingst Vivaldon e. Vivaldi/Diamond Hit/Argentinus. HP Horses har nemlig offentliggjort at de er blevet partnere med Paul Schockemöhle om den tyskavlede hingst, som er kåret i Sverige, Oldenburg Verband, Hannoveraner Verband, Westfalen, Mecklenburg, Sydtyske forbund og Holstener International. Planen er nu at han skal fremstilles til kåring i Dansk Varmblod.

Som føl blev Vivaldon dyreste føl på den første svenske online-auktion og i 2017 blev han udråbt som præmiehingst ved kåringen i Redefin. Som 4-årig var han i finalen ved unghestkonkurrencerne i Falsterbo, hvor det blev til en tredjeplads. 

Indtil i efteråret stod hingsten på Flyinge, men flyttede derefter til Paul Schockemöhles førsterytter, Isabel Freese, som fremover skal stå for Vivaldons uddannelse. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen