Vinderne af PEEK fundet

25-11-2018 23:03

Det blev Claire Blomsterberg og Karoline Tollestrup, der tog sejren som næste års sponsorrytter i PEEK i hhv. dressur og springning

Copyright Ridehesten.com
Dagens vindere Claire Blomsterberg til venstre og Karoline Tollestrup til højre.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter at finalisterne i dag havde redet hos hhv. Anna Kasperzak og Linnea Ericsson-Carey, blev de endelige vindere i dag fundet. Det blev Clarie Blomsterberg i dressur og Karoline Tollestrup i springningen, som hver har vundet en totalpræmie på samlet 40.000 kr., fordelt mellem 10.000 for foder, 10.000 i kontanter fra ECCO, og 10.000 kr. i udstyr fra Equalityline og 10.000 i tøj og udstyr fra Kingsland.

Konkurrencen har løbet siden hingstekåringen i Herning, og er løbet frem til FEI World Cup i Herning i sidste måned. Her blev 10 rttere udtrukket, og de blev inviteret videre til finalen, der i dag blev afgjort på Blue Hors.

På vejen til dagens finale har man kunne komme i betragtning til konkurrencen, ved at uploade indslag på deres facebookside, fx om hvad man laver med sine heste. Det kan være alt fra hvad man holder mest af sin hest med, til hvordan man træner den og videre til hele dit management omkring hesten og hvorfor, man bruger det udstyr man gør. Det har de deltagende ryttere været særdeles effektive til. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen