Vil du med Region 5 til UVM i Ermelo?

13-08-2024 18:43

Er du frisk på en hurtig beslutning? Dansk Varmblod Region 5 inviterer til en hyggelig tur ned at se UVM i hollandske Ermelo. Det eneste det kræver, er en hurtig beslutning  og godt humør

Copyright Ridehesten.com
DV Region 5 inviterer på en fantastisk oplevelse i Ermelo. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Da Rikke Kvist, Vagn Bennetsen og Jørn Jensen mødtes under udtagelserne til Ermelo, kom de til at snakke om de ture Rikke tidligere havde arrangeret for DV Region 5. De blev enige om, at tiden var inde til at arrangere lignende ture igen, så flere hesteglade personer kunne få nogle gode oplevelser. 

Primus motor blev Rikke, og allerede dagen efter havde hun styr på bus, billetter og alt derimellem, så nu var det altså en realitet. En studietur med bus til Holland i dagene fra torsdag den 5. september til søndag den 8. september 2024 for at se unghestenes verdensmesterskaber i Ermelo

Hvad kræver det så?
Det eneste det kræver, er at du er frisk på en hurtig beslutning og har det gode humør med i bagagen. Prisen for denne fantastiske oplevelse sammen med andre hesteinteresserede personer er 4000 kr. pr. person i dobbeltværelse. Dertil skal du selv betale for mad og drikke. Hvis turen ikke lykkes grundet for få tilmeldinger, er muligheden der stadig. Du kan nemlig købe billetter til arrangementet gennem Regionen/ Rikke for cirka 750 kr., hvor der også er mulighed for at sidde sammen. 

Copyright Ridehesten.com
Det danske UVM-hold fra 2023. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Der kan max være 50 personer med på den fantastiske tur til Holland, så det er først til mølle. Alle er velkomne, også uden for DV Region 5. Lyder det som noget for dig, så giv Rikke en tilbagemelding på mail: kvistenrikke@hotmail.com senest fredag den 16. august 2024. 

Udover turen til Ermelo, er der allerede andre ture i støbeskeen, nemlig: 

  • Sidst i september/ først i oktober: En tur til sjælland med én overnatning. 
  • September/ oktober 2025: En tur ned i Europa med Rikke ved roret, hvor der både skal ses spring og dressur. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner