Vi har køberne til din hest

03-12-2022 06:27

Trine Askjær-Jørgensen

Ridehesten.com er Danmarks største markedsplads for køb og salg af heste med over 26.000 daglige besøgende. Men vidste du, at potentielle kunder kan oprette en søgeagent på salgssiden, så de får din hest tilsendt direkte på e-mail, hvis den matcher deres søgning?

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Sara Clement

Sætter du din hest til salg på Ridehesten.com's salgsside, så er din annonce aktiv i hele 100 dage. Hjemmesiden, der er Danmarks største markedsplads for køb og salg af heste, har over 26.000 besøgende på daglig basis, så det er ikke så lidt, din salgshest kan blive set det.

Så nemt er det
Det er supernemt at oprette sin annonce her og gøre de relevante oplysninger overskuelige og lettilgængelige for potentielle kunder. Du indtaster bare hestens navn eller ID og henter data om din hest fra SEGES/HesteData – du er selvfølgelig også velkommen til at taste det hele ind selv.

Derefter kan du finde billeder til din annonce i Ridehestens enorme fotoarkiv, eller du kan uploade dine egne billeder. Du kan selvfølgelig også uploade video til din annonce eller indsætte det direkte fra YouTube.
Vælg dernæst om du vil have fremhævet din annonce på forsiden af Ridehesten.com samt i listen af salgsheste, og så er du klar med din annonce. Se priser på annoncering.

Søgeagent
Vidste du, at man på Ridehesten.com's salgsside kan oprette en søgeagent. Det er smart både for dig, der sælger hest, men også dig, der leder efter en ny hest. Med søgeagenten modtager man løbende nye annoncer, der matcher en søgning, man har lavet, direkte i sin e-mailindbakke (servicen kan selvfølgelig til enhver tid afmeldes igen).

Søgeagenten er super smart for dig, der vil sælge din hest. Hver gang der bliver oprettet en ny salgshest, som matcher de søgeagenter, potentielle kunder har oprettet, bliver annoncen nemlig sendt på mail direkte til dem. Nogle dage er der oprettet salgsheste, som matcher mere end 1100 oprettede søgeagenter på siden. Det vil sige, at er der i princippet oprettet 10 salgsheste indenfor et døgns tid, så er de i snit blevet mailet ud til over 110 personer. Der er altså rigtig mange, der hver dag får tilsendt annoncer, som matcher deres søgning på heste, direkte i indbakken.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen