Fandt drømmehesten på Ridehesten.com

19-10-2013 11:33

Leder du efter din kommende drømmehest, så gør som Mathilde Ditlevsen og gå på opdagelse blandt de mange spændende salgsheste i Ridehesten.coms salgsdatabase

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Ditlevsen og DV-vallakken Mirain Gatsby e. Gribaldi/De Noir (opdr. Maiken Holm). Foto: privat

Nederlag blev vendt til succes og en spændende fremtid, da Mathilde Ditlevsen kiggede ind på Ridehesten.com og gik på opdagelse blandt salgshestene – læs hendes inspirerende historie her:

- Jeg mistede i 2012 begge mine dejlige heste med kort mellemrum. Den ene i september og den anden i november. Begge to helt fantastiske heste med hjerte og sjæl på rette sted, som fyldte vores hverdag med glæde og kærlighed. Efter vi mistede dem, mistede både min mor og jeg lysten til at have hest og til tider lysten til at få hverdagen til at hænge sammen, da vi de to bare fyldte så meget i vores liv. Men man siger jo ''en gang hestepige, altid hestepige''. Jeg kiggede tit på Ridehesten.com og så, hvad der var på markedet, uden nogen som helst hensigt om at købe hest! Men efter et helt år uden hest, faldt vi over Mirain Gatsby, og i en fart greb vi telefonen og fik prøvet ham. Han viste sig at være vores drømmehest, fra ører til hale. Mandag den 23. september gik han igennem handelsundersøgelsen og nu fylder han vores hverdag med glæde og kærlighed. Vi ville ikke være foruden ham, og med ham er vi bare i vores egen bobbel af ren lykke og glæde. <3, fortæller Mathilde Ditlevsen til Ridehesten.com.

Gør som Mathilde og kig ind på Ridehesten.coms hestesalgsdatabase – måske gemmer din drømmehest sig også blandt de mange gode kvalitetssalgsheste.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner