Verdens bedste islandske heste-træner skal kåres

15-01-2019 10:06

2019 bliver ikke bare året, hvor FEIF fylder flotte 50 år, det bliver også året, hvor verdens bedste træner, som arbejder med islandske heste og deres ryttere, skal kåres 

Copyright Ridehesten.com
Arkiv: Enestående instruktørarbejde med sportsryttere, børn eller mennesker med funktionsnedsættelse er blandt grundene til, hvorfor de syv nominerede er i kommet i betragtning til titlen som FEIF Trainer of the Year.

International Federation of Icelandic Horse Associations (FEIF), som tæller 21 medlemslande, hvoraf Danmark er blandt, har netop nomineret syv aktive trænere fra Danmark, Finland, Tyskland, USA, Island, Belgien og Norge. Blandt de syv kandidater skal årets træner findes, så den dygtige kandidat kan modtage titlen som FEIF Trainer of the Year.

Blandt de grunde, der lå bag nomineringen af de syv kandidater, var: Ekstraordinært arbejde som instruktør/træner/coach, enestående engagement som instruktør ved specifikt arbejde med børn, mennesker med handicap, sportsryttere, m.fl.

Det er medlemmer fra de nomineredes hjemlande, der har peget på de syv kandidater, som er kørt i stilling til blive kåret som årets FEIF-træner.

Vinderen vil blive udråbt på FEIFs konference i Berlin 1.2.2019.

De nominerede er:
Anna Gudrun Worm, Danmark.
Caeli Cavanaugh, US.
Arnar Bjarki Sigurðarson, Island.
Sirpa Brumpton, Finland.
Stian Pedersen, Norge.
Lodewijk Bonnez, Belgien.
Dani Duchert, Tyskland.

Du kan læse mere om kandidaterne og afgive din stemme HER
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen