Vellykket UVM-samling for de unge springheste

24-06-2022 17:45

Annika Knudsen Lorentsen

I dag mødtes en række af de unge heste, som er kandidater til at udgøre Dansk Varmblods hold ved UVM på Zangersheide til september. Lars Trier Kjøller stod for undervisningen af ekvipagerne, og han fortæller, at det var en positiv oplevelse

Copyright Ridehesten.com
Camille Silke Pless med U2 TD DWB. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I de smukke omgivelser på Stutteri Ask blev det i dag afviklet træningssamling for potentielle UVM-deltagere i springning. Her underviste Lars Trier Kjøller de fremmødte ekvipager, som fik mulighed for at springe en bane, der var bygget i samråd med international banebygger Christian Eilschou Holm. 

– Jeg synes, at vi fik lavet et godt set up, hvor ekvipagerne kunne prøve lidt af det af, som de vil møde i Zangerheide, men på et spiselig måde. Jeg tror, at det var en positiv oplevelse for de ryttere og heste, der deltog og jeg håber, at de alle fik noget med hjem, som de kan bruge til noget, fortæller Lars Trier Kjøller og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var interessant at se ekvipagerne, og nu vil vi følge de unge heste henover sommeren inden vi ser dem ved CSI-stævnet i Hjallerup til august. Her vil vi observere hestene i forhold til hinanden, så vi får det bedst mulige udgangspunkt for at udtage de rigtige ekvipager til UVM. 

Træningssamlingen var ikke obligatorisk, og der er derfor flere ekvipager, der har mulighed for at komme i betragtning til UVM-holdet end dem der kunne deltage i dag. 

UVM finder sted fra den 21.-25. september 2022 på Zangersheide, Lanaken, Belgien.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen