Van Olst hingstefremvisning online i aften (video)

01-04-2022 18:31

Christine Krogh Frausing
Skribent

Avl

I aften kl 19.30 holder Van Olst Horses hingstefremvisning, hvor det blandt andet er muligt at se Everdale, der sidste år gik OL i Tokyo, samt Glamourdale og Kjento, der hver især har vundet UVM

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Everdale. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I aften er Van Olst Horses værter med et online hingsteshow, der kan streames i Danmark pà clipmyhorse.tv. Du kan se frem til en aften med masser af hingste af høj kvalitet på programmet  kl 19.30 i aften.

En af dem Everdale e. Lord Leatherdale/ Negro, der nu er en 13-ärig hingst, og som sidste är gik OL i Tokyo med Charlotte Fry. Her var de med til at sikre England bronzemedlajen, da de scorede intet mindre end 80,641% Derudover blev det til en solvmedaljefor hold ved EM i Hagen, samt en ny personlig rekord for Charlotte Fry pä 84,721% i Grand Prix Freestyle.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Glamourdale i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover er det muligt at se Glamourdale e. Lord Leatherdale/ Negro, der i 2018 vandt UVM for 7-ärs dressurheste. Hingsten er 11 i är, og har med Charlotte Fry i 2021 haft debut i Grand Prix Special. Ved CHIO Aachen blev det til en 2. plads i GPS, CDI4* med en topscore pà hele 77,17%. Også i 2022 har ekvipagen haft international succes og begynder at nærme sig de magiske 80%.
7-årige Kjento e. Negro/ Jazz rides også af Charlotte Fry, og han er også blandt de hingste, de kan se i aften. Han vandt med Charlotte i sadlen UVM for 6-års sidste år i UVM og er en meget benyttet hingst – i Holland såvel som internationale.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Kjento_ImageResizer. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Se hingstefremvisningen her.

Sæd formidles gennem Euro Hingste Sæd

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen