Vellykket stævne hos KAR

11-02-2023 19:31

Denne weekend afholdes der C-stævne i dressur hos Karslunde Rideklub med hesteklasser fra LA1 til Prix St. Georg lørdag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet blev indledt med en blandet LA1 og 2 for heste. Her havde flere af rytterne taget deres yngre stjernefrø med og vinder blev da også Selina Solberg Vittinghus på den 6 år gamle Atterupgaards Bonamassa e. Atterupgaards Botticelli/Lord Sinclair (opdr. Kristine Munch Sinding) med 78,148%. Andenpladsen gik til Anna Zibrandtsen på 5 år gamle Remember Me DWB e. Blue Hors Don Olymbrio/Sezuan (opdr. Lena og Rasmus Dalsgaard) med 76,852%. På tredjepladsen blev det endnu en 5-års, nemlig Atterupgaards Dolly e. Asgard’s Ibiza/Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard) også redet af Selina Solberg Vittinghus.

Copyright Ridehesten.com
Alexandra Dahlerup på Festo Guldbjerg. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens næste klasse var en LA4 til 6 for heste. Den blev vundet af Alexandra Dahlerup på den 6 år gamle Festo Guldbjerg e. Fürstenball/De Niro (opdr. Henning Stuhr Petersen), de red til 72,941%. Andenpladsen til gik endnu en 6-års, Stærkjærs Frozen e. Feinrich/Belissimo M (opdr. Stutteri Stærkjær), redet af Anna Skriver til 72,833%. Tredjepladsen gik til hjemmebanerytter Sofie Lund Madsen på Nørregårds Vision e. Blue Hors Veneziano/Blue Hors Rush Hour (opdr. Ruth Knudsen) med 68,971%.

Herefter var det tid til en MB0 og her kunne Selina Solberg Vittinghus tage dagens anden sejr og indkassere tre placeringer ud af tre mulige. Det gjorde hun på Gørklintgårds Shaolo e. Gørklintgårds Santos/Quaterback (opdr. Jørgen Ravn) med klassens første ridt til 74,872%. Klassens nr to blev Sanne Svendsen på Today e. Totilas/Blue Hors Hotline (opdr. Per Skjærbæk og Jens Mikkel Kortbæk) som red til 71,282%. Tredjepladsen gik til Frida Langer Brøggler på Gørklintgårds Salty Sea e. Gørklintgårds Santos/Sir Donnerhall I (opdr. Jørgen Ravn) som red til 70,513%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har spurgt klassens vinder, Selina Solberg Vittinghus, om hvordan det har været at ride stævne på Karlslunde Rideklub idag: 

Det er altid fantastisk at starte på KAR hvor faciliteterne og servicen altid er i top. I dag var det tre meget urutineret heste jeg havde med, hvor to af dem debuteret. De tog alle tre det hele i stiv arm og fik en god oplevelse. Så jeg er meget godt tilfreds med dagen.

Copyright Ridehesten.com
Heidi Jensen på Lindholms Zanubia. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens næstsidste klasse var en MB2 som blev vundet af hjemmebanerytter Heidi Jensen på Lindholms Zanubia e. Blue Hors Zack/Kennedy (opdr. Katrine Rosa Bjørklund), de red til 68,947%. Andenpladsen gik til Barbara Mona Mogensen på Krack J e. Johnson/Florencio I (opdr. B.H.A. Nales) med 66,053%.

Ridehestens fotograf har taget billeder fra LA1 til og med MB2, se billederne her på siden i starten af næste uge.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen