Vamos Amigos' helsøster solgt for 111.000 euro

12-07-2022 10:54

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 5-stjernede stævne i Aachen imponerede Cathrine Laudrup-Dufour med den 10-årige Vamos Amigos og i går kunne man få fingre i helsøsteren til netop ham ved Westphalen-auktionen. Hun opnåede rekordpris

Copyright Ridehesten.com
Vamos Amigas. Foto: Pressefoto/aktionsfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden stævnet i Aachen har den imponerede Vitalis/ Blue Hors Hotline-søn, Vamos Amigos, og dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour været på alles læber. Ved verdens største stævne CHIO Aachen i Tyskland lavede ekvipagen nemlig hattrick i den 5-stjernede dressurkonkurrence. De vandt sikkert alle tre klasser og dansede sig til over 88% i søndages kürfinale.

Den velgående 10-årige vallak er avlet i Holland og registreret i det tyske avlsforbund Westphalen. Han var tidligere i stalden hos Helgstrand Dressage, hvor han blev uddannet af Marianne Helgstrand, under hvem han bl.a. har gået DRF's unghestechampionat som 4- og 5-års.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2019 blev han solgt til engelske Annabella Pidgley gennem Cathrine Laudrup Dufour, der også træner den succesfulde, unge rytter og som altså siden da har uddannet den brune vallak med stor succes.

I går opnåede Vamos Amigo's helsøster med næsten samme navn, Vamos Amigas, et rekordhammerslag ved auktionen i Westfälisches Pferdestammbuch e.V.. Hun blev solgt for intet mindre end 111.000 euro, hvilket svarer til mere end 800.000 danske kroner. Prisen var rekord ved forbundets auktion. 87 bud fra 23 bydere førte til topprisen og hoppen skal i fremtiden bo på et stutteri i det nordtyske. 

Læs mere om auktionen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner