Valkenswaard United vandt første runde af GCL

13-09-2019 07:01

Camilla Tiefensee Schrøder

Kun ganske få ryttere formåede at ride fejlfrit i den indledende runde af Global Champions League i Saint-Tropez i aftes, som blev vundet af Valkenswaard United med Marcus Ehning og Alberto Zorzi med sammenlagt fire fejl

Copyright Ridehesten.com
Marcus Ehning og Pret a Tout. Foto: GCL / Stefano Grasso
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ikke et eneste hold var fejlfrit i den første runde af Longines Global Champions League på Pampelonne Beach i Sydfrankrig torsdag aften. To hold fik sammenlagt fire fejl, og det hurtigste af dem var Valkenswaard United, som i går bestod af tyske Marcus Ehning på Pret a Tout e. /Stew Boy, som fik fire fejl, og italienske Alberto Zorzi på Cinsey e. Contendro I/For Pleasure, som red fejlfrit.

Uliano Vezzanis bane udfordrede springrytterne, især på de sidste meter, hvor der skulle rides til for at nå tiden.
– Det var en svær klasse i dag, hvor de to sidste spring var 'joker'-spring. Min hest sprang rigtig godt, men alligevel fik vi en bom, udtaler Marcus Ehning, som håber, at fastholde holdets førerposition, når anden runde afvikles på lørdag.
– Det er altid rart at komme på podiet, men der mangler stadig en stor runde, så vi må gøre vores bedste. Hvis vi rider dobbelt fejlfrit, så kan de andre hold ikke slå os, siger den 45-årige springrytter.

På en foreløbig andenplads ligger Saint-Tropez Pirates Olivier Robert på Tempo de Paban og Pieter Devos på Espoir. Berlin Eagles-holdet, som denne weekend ikke har danske Emil Hallundbæk med, ligger på 10.-pladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatlisten for holdindividuelt og med video replay.


 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen