Vær med i en sjov konkurrence

18-11-2023 14:57

Trine Askjær-Jørgensen

Rider by Horse og Kentaur står bag en sjov konkurrence, som slutter den 1. december 2023, så du kan stadig nå at være med! Hovedpræmien er intet mindre end en spritny sadel, og der er også andet lækkert udstyr på højkant

Copyright Ridehesten.com
Foto: Rider by Horse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Netop nu har du mulighed for at deltage i konkurrencen "Hvem i landet her er bedst til hest – uden sadel?", som rideudstyrsbrandet Rider by Horse står bag.

Virksomheden inviterer alle ryttere til at deltage ved at sende dem en lille video, hvor man viser et ridt på sin hest uden sadel.

Deltager man i konkurrencen er der flotte præmier til vinderne. Førstepladsen vinder intet mindre end en spritny sadel af mærket Kentaur. Andenpladsen får et Rider by Horse Platinum Begonia Pink-sadelunderlag, bandager, dækken, fluehætte, grime og træktov, og tredjepladsen vinder et Rider by Horse Prestige-sadelunderlag med matchende bandager.

Derudover er der også en ekstra præmie – et gavekort til Rider by Horses webshop på hele 2000 kr. – til den rytter, som laver den sjoveste video. Så vær kreative og lad jeres personligheder skinne igennem.

Sådan deltager du:
Send Rider by Horse din video på max. 15 sekunder, hvor du rider uden sadel på din hest, eller del videoen i kommentarerne på Rider by Horses sociale medieopslag eller send den som besked til deres side.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Konkurrencen slutter 1. december 2023, så sørg for at få dine videoer indsendt i tide. Deltag her.

Dommeren i konkurrencen er ingen ringere end Bjarne Nielsen, den kendte dressurkommentator fra tv.
Bjarne har en dyb lidenskab for heste og ridning samt en skarp vurderingsevne, der gør ham til den perfekte dommer til Rider by Horses "Rid uden sadel"-konkurrence. Han vil nøje se alle indsendte videoer igennem og udvælge vinderne baseret på rytterens balance og harmoni med hesten. De tre bedste får en beskrivelse af Bjarne Nielsen.

Herudover udvælger Bjarne de tre sjoveste, som Rider by Horses følgere senere får mulighed for at like, og videoen med flest likes vinder denne konkurrence.

– Så ryttere, giv jeres bedste i jeres videoer, og lad os imponere Bjarne. Lad os sprede glæde, samhørighed og lidenskab for ridning! Tag dine venner, der elsker at ride, med i denne sjove udfordring, og tak til alle jer ryttere, der deltager! Lad os sammen skabe en uforglemmelig oplevelse i "Rid uden sadel"-konkurrencen, siger Andreas Rudbeck fra Rider by Horse.

Vinderen offentliggøres på Rider by Horses Facebook- og Instagram-sider og vil også blive kontaktet direkte. Præmierne sendes til vinderne efterfølgende.

Se videoen her og bliv klogere på konkurrencen:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen