Unge talenter på Bækgaarden

27-06-2015 18:32

Fredag eftermiddag gik det løs med kvalifikationerne for 4-, 5- og 6-års heste til Dansk Ride Forbunds championat for unge springheste ved C-stævnet på Bækgaarden

Copyright Ridehesten.com
Kim Kristensen på Dimitri Z - her ved NM 2015.

Alexander Lundgaard Kjeldsen på Rockstar T e. Rockland/Corlando (opdr. Kirsten Bach) vandt 4-årsklassen med en score på 8,50. Andenpladsen gik til Charlotte Schreiber på Cool Cash e. Cadensky/Dollar Dela Pierre (opdr. Dirk Ahlmann) med en score på 8,40, mens der var en delt tredjeplads til Karen Rohde på Ravage Ask e. Favorit Ask/Carmargue (opdr. Stutteri Ask) og Mai Bæk Nielsen på D-Cavatina e. Numero Uno/Corrado II (opdr. Mai Bæk Nielsen), begge med et samlet resultat på 8,30.

I 5-årsklassen gik sejren til Rikke Haastrup Kristensen på Charlotta med en score på 8,60, mens der var en delt andenplads til Renee Ulvsbjerg på Clintino e.  Clinton I/Contendro I (opdr. Trine Villumsen og Brian Brodersen) og Dennis Noes Nielsen på Syvhøjegårds Clara e. Carmargue/Corrado I (opdr. Morten Jøns), begge med en score på 8,40.

Endelig gjaldt det 6-års hestene, hvor sejren gik til både Kim Kristensen på Dimitri Z e. Diarado/Carthago (opdr. M. van der Bruggen) og Rikke Haastrup Kristensen på Cacido L. e.  Come Back II/Lucky Light (opdr. Hanne & Peter Lambertsen), begge med en score på 8,50. Tredjepladsen gik til Louise Dahl Christensen på Casira e. Casino/Espri (opdr. Aksel Rasmussen) med 8,20.

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner