Unge springheste gjorde en god figur i Falsterbo (video)

18-07-2022 08:37

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Falsterbo Horse Show var flere unge danskavlede springheste til start, såvel som flere danskere var til start på unge heste af udenlandsk opdræt. Det blev til mange flotte runder

Copyright Ridehesten.com
Den store bane i Falsterbo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvert år drager mange danske ryttere og heste til Falsterbo i Sverige for at deltage ved det prestigefyldte Falsterbo Horse Show, hvor også unghestene er i fokus. 

Igen i år var mange danske ekvipager til start i klasserne for ungheste, og enkelte endte i finalerne, hvor det blev til to topplaceringer. 

Den ene sikrede Søren Møller Rohde fra Stutteri Ask sig. Han var til start i sadlen på den 5-årige Casper Ask e. Ci Ci senjor Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask) og efter udelukkende at ride fejlfrie runder endte ekvipagen på en flot femteplads i finalen for 5-års heste. I 5-års finalen var også Karen Møller Rohde med Fifi Ak e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask). De sluttede med fire fejl i finalen. 

I finalen for 6-års heste var ingen danske heste til start, men til gengæld blev danske Linnea Ericsson-Carey topplaceret i sadlen på den danskavlede Hispter SV e. Corporal VDL/ Cornetto. Denne ekvipage red sig til en fornem andenplads efter et hurtigt og fejlfrit omspringningsridt i finalen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I finalen for 7-års heste var der flere danske heste og ryttere til start, men ingen af dem sluttede i placeringsrækken på trods af gode præstationer. Sonny Sandfeld Moisen med Calgrafi DWB e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Cajus (opdr. Peder Frederiksen) sluttede med fire fejl. Det samme gjorde Linnea Ericsson-Carey med Cornets Pride e. Cornets Obolensky/ Cassini I og Karen Møller Rohde med den danskkårede hingst Cassado Ask e. Casall/ San Patrignano Corrado. 

Se video af Søren og Casper Ask i videoen nedenfor.

Resultater fra Falsterbo.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen