Udenlandske rytter i top af U25 Grand Prix

22-10-2021 14:39

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom de unge danske ryttere gjorde et godt forsøg i dagens U25 Grand Prix, så blev det udenlandske ryttere, der besatte de tre bedste placeringer. Fjerdepladsen blev dansk, og her var det Martin Knudsen med Schweinsteiger

Copyright Ridehesten.com
Kars Bonhof med Cantona TN. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

32 ekvipager var til start i U25-rytternes Grand Prix her ved World Cup Herning. Syv ekvipager red fejlfrit i hovedrunden og var dermed klar til omspringningen. Selvom de fire var danske, så lykkedes det desværre ikke for nogle af dem at ride sejren hjem. 

De tre bedste placeringer blev besat af de tre udenlandske ryttere, der havde kvalificeret sig til omspringningen. Bedst af dem var hollandske Kars Bonhof med Cantona TN e. Codex One/Caretano Z, som red fejlfrit i den hurtigste tid. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Knudsen med Schweinsteiger. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev tyske Marcel Kandziora med Ushuaia de La Roque e. Kannan/Reve d’Elle, som ligeledes red fejlfrit. På tredjepladsen blev det tyske Johanna Beckmann med Alphajet DB e. Arpeggio/Cornet Obolensky, som leverede omspringningens hurtigste tid, men fik et enkelt nedslag. 

Danske Martin Knudsen med Schweinsteiger e. Lux Z/Churchill fik også et enkelt nedslag i omspringningen, som betød, at han endte som nr. 4, mens femtepladsen blev Emil Hallundbæk med High Nitro e. Empire/Cobra.

Se resultatet af klassen HER.

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med High Nitro. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen