Uden frivillige hjælpere går det ikke

19-05-2014 08:54

Frederikshavn Rideklub har i weekenden fejret 50 års jubilæm med et brag af en stævne, der blev båret flot igennem af klubbens mange frivillige hjælpere

Frederikshavn Rideklub har i bededagsferien været vært for et stort 50 års jubilæumsstævne - et disktriktsstævne i dressur og springning for heste og ponyer, og med afvikling af flere cupper med flotte pengepræmier. Weekenden bød på 265 starter i dressur og 325 i springning.

Klubben har 275 medlemmer og holder fire distrikststævner på årsbasis, og er desuden vært for DM for hold i ponydressur hvert år i september. De tre weekender op til jubilæumsstævnet har der været arbejdsweekender i klubben med utrolig stor opbakning fra medlemmerne.

- Vores stævner er drevet af frivillige kræfter. De frivillige gør en fantastisk indsats og gør hele forskellen for, at vi kan afholde succesfulde stævner. Faktisk kommer der er stadig forældre, hvis børn ikke længere rider i klubben, men hvor forældrene fortsat kommer for samholdet i klubben, fortæller berider Dennis Fisker.

Bedeagsferien bød på fantastisk vejr, og stævnepladsen i Frederikshavn summene af hygge og god stemning. Klubben har sørget for at få bredden med, og således fik alle fra elevholdene lov at ride en klasse på elevhestene søndag morgen.

Klubben har kort forinden jubilæumsstævnet fået anlagt en 7000 m2 springbane med en velfungerende fiberbund og en udsigt, der fik speakeren til at udbryde, at udsynet fra dommertårnet var helt fantastisk. Klubbens berider Dennis Fisker fortæller, at 100 frivillige fra har spredt de 7 tons filt på den store springbane.

Stævnets resultater i springning og dressur.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen