Tyskland vindere af Nations Cup

18-08-2012 09:59

Maja Golles

Den sidste og 8. runde af FEI Nations Cup™ 2012 blev afgjort under Dublin Horse Show fredag. Irland sejrede på hjemmebane, men i det samlede regnskab kan Tyskland for 5. gang kalde sig vindere af springturneringen
Det vindende irske hold på podiet efter sejren i den sidste del af FEI Nations Cup ™ 2012-serien i Dublin: Darragh Kerins, Richie Moloney, Chef d'Equipe Robert Splaine, Cian O'Connor og Clem McMahon. (Foto: FEI/Tony Parkes).

Det irske hold vandt i går 8. afdeling af FEI Nations Cup™ efter et resultat, der skød dem op på en 3. plads på den samlede rangliste i turneringen lige efter Frankrig på 2. pladsen. Trods en skuffende dag i Irland med en 8. plads til følge er det Tyskland, der for femte gang i turneringens 10-årige historie kan trække sig som turneringsvindere. - Vi har haft en fantastisk sæson helt frem Hickstead, og derefter har irerne vist os, at de er blevet stærkere og stærkere. Dette er et af de bedste hold, de nogensinde har haft" påpeger Chef d’Equipe for det tyske hold Sönke Sönksen. Frankrig sluttede i turneringens 8. afdeling på andenpladsen foran Storbritannien på en tredjeplads, mens Holland kilede sig ind i på fjerdepladsen foran Belgien og Schweiz på en delt femteplads. Sverige sluttede på 7. pladsen foran Tyskland på ottende og sidstepladsen. Det samlede -og endelige - Nations Cup regnskab ser efter den 8. og sidste runde således ud: 1. Germany - 48.00 2. France - 44.00 3. Ireland - 39.00 4. Great Britain - 38.00 5. Switzerland - 35.00 6. Netherlands - 34.50 7. Sweden - 33.50 8. Belgium - 32.00