Truelsen-søstrene i EM-finalen

09-08-2015 12:33

Søndag morgen skulle fordelingen af de individuelle medaljer ved EM i ponyspringning afgøres i Malmø, mens B-finalen blev afgjort lørdag 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone - her ved DM 2015.

Danmark var repræsenteret i finalen af Benedikte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone og Anne Kristine Rie Truelsen på Bel Air, og begge ekvipager leverede fine præstationer og sluttede på hhv. 16. og 29. pladsen.

Godkendte præstationer fra Truelsen-søstrene
Fordelingen af de individuelle EM-medaljer skulle afgøres ved sammenlægning af fejlene fra torsdagens individuelle runde, de to teamrunder og søndagens to finalerunder. Benedikte på Strattonstown Nearly Gone og Anne Kristine på Bel Air havde begge 9 fejl med fra de første tre runder lå på en foreløbig delt 27. plads inden finalen.

De to finalerunder skulle springes på en 1,35 m høj bane. Benedikte og Strattonstown kom rigtig flot og fejlfrit gennem banen, mens Anne Kristine og Bel Air desværre fik to nedslag. I anden finalerunde gik det desværre heller ikke for godt for Anne Kristine, da hun og Bel Air kom fra runden med 19 fejl, og dermed fik de 36 fejl i det samlede regnskab og en 29. plads. Til gengæld kom Benedikte også fint gennem anden runde med kun et enkelt nedslag, og hun og Strattonstown sluttede EM på en 16. plads med samlet 13 fejl.

EM-guldet gik til Justine Maerte fra Frankrig på Shamrock du Gite, mens britiske Jodie Hall Mcateer på Tixylix fik sølv, og bronzen gik til Thibault Phillipaerts fra Belgien på Okehurst Little Bow Wow.

Lørdag var der B-finale ved EM i Malmø, og Caroline Schaarup Kjær på Bebo Com og Celeste Christine Arndal på Legolas var på banen for Danmark, og blev hhv. nr. 16 og 3.

EM for ponyer i dressur, springning og military

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen