Dufours tophest Bohemian er solgt

28-01-2023 17:22

Annika Knudsen Lorentsen

Cathrine Dufours OL-hest og EM-medaljetager Bohemian er blevet solgt til Sportpferde Galleria. Det har den danske dressurstjerne netop offentliggjort 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour med Bohemian ved OL. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans

Cathrine Laudrup-Dufour har i en årrække bjergtaget det danske såvel som udenlandske dressurpublikum i sadlen på den nu 13-årige Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, men den æra er nu slut. 

Sammen har de deltaget ved OL i Tokyo, hvor de endte individuelt som nr. 4. De har deltaget ved EM i 2019 i Rotterdam, hvor de vandt både individuel sølv og bronze, samt holdbronze, og så har de et utal af internationale Grand Prix-sejre bag sig. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian i Aachen 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I et opslag på sin Instagram offentliggør Cathrine Dufour, at Bohemian, der har været ejet af familien Zinglersen, nu er solgt til Sportpferde Galleria. Dette firma er ejet af OL-rytter Dong Seon Kim fra Sydkorea, som I kan se i sadlen på Bohemian i videoen længere nede. I opslaget, som I kan se det fulde af nederst, skriver hun blandt andet følgende:

– Bohemian har været en absolut drøm at arbejde med gennem de sidste mange år, og jeg kan næsten ikke tro, det vi har opnået sammen. Fra unghest til OL-hest, EM-medaljetager og 90-procentgrænsen. Jeg er ovenud taknemmelig, og hvad jeg er mest taknemmelig for, er at han bragte mig sammen med familien Zinglersen. Uden Bohemian, ville vi aldrig være blevet så tætte, som vi er i dag, skriver hun og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian ved EM i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

– At blive på toppen i dressur kræver meget og nogle gange betyder det, at en hest er nødt til at forlade os. I meget tæt samarbejde med familien Zinglersen, har vi besluttet at nu, er den rette tid, og sammen vil vi investere i nye ungheste, så vi forhåbentligt kan jagte flere drømme og producere flere én ud af en million-heste, som Bohemian. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian ved EM i 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I efteråret 2022 sagde Dufour farvel til sin VM-hest Vamos Amigos, og efter salget af Bohemian, har hun sagt farvel til sine to topheste. I stalden står dog flere talentfulde heste, blandt andet Vividus, som snart er klar til sin Grand Prix-debut. 

Dong Seon Kim og Bohemian:

 

Cathrine Laudrup-Dufours opslag:

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald