Trophy-point til danske ponypiger

30-10-2022 11:03

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup-stævnet i franske Lyon, har to danske ponyryttere deltaget i FEI Jumping Ponies Trophy med succes

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler med Jasmines Holly.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke kun voksne ryttere, der har været til start ved det prestigefyldte stævne i franske Lyon denne weekend, for der har nemlig også været afholdt en afdeling af FEI Jumping Ponies Trophy. 

Her var danske Olivia Dresler og Laura Sargent til start og de leverede flotte resultater. Fredag blev Laura med Foxtown Elderberry nr. 8 i 125 cm-klassen, mens Olivia og Jasmines Holly tog 11. pladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Laura Sargent med Foxtown Elderberry.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag bød på den 135 cm høje Grand Prix, en sværhedsgrad, som ponyrytterne næsten aldrig møder. Her gjorde de danske ryttere igen en god figur og Laura sikrede sig en placering som nr. 9, mens Olivia endte som nr. 14 lige uden for placering, men stadig indenfor det antal ryttere, der sikrede sig Trophy-point ved stævnet. 

FEI har udviklet denne serie, FEI Jumping Ponies Trophy med målet om at fremme springningen som en populær sport blandt de unge ryttere. Turneringen er en konkurrence på allerhøjeste niveau, og turneringen afvikles ved store internationale stævner, således at ponyrytterne får mulighed for at konkurrere side om side med verdens bedste springryttere. I år afholdes kvalifikationerne i Lyon og Stuttgart, mens finalen er i Mechelen til december.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen