Tredjeplads til Anna og Pepe

21-07-2017 22:27

Camilla Tiefensee Schrøder

Anna Kasprzak og Donnperignon fik en flot tredjeplads i aftenens Grand Prix Special CDI4*-klasse, som blev vundet af verdensetteren Isabell Werth. Anna Zibrandtsen og Arlando fulgte lige i hælene på fjerdepladsen

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon (arkivfoto)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anna Kasprzaks 18-årige vallak Donnperignon Donnperignon e. Donnerhall/Mozart II79 (opdr. Pekka Santanen) lader til at være ved at komme godt tilbage i form efter sin pause. I den firestjernede Grand Prix Special, som var fredagens sidste dressurklasse i CHIO Aachen, hvor Pepe især imponerede med sin energiske passage.

Her høstede ekvipagen mange ottetaller, men også højre-pirouetten var i top. Ridtet gav 74,8%, en smule sved på panden og et stort smil på læben, som kom til udtryk ved udgangen fra banen.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Pepe fik varmen i Aachen

Trods små tegn på anspændthed bl.a. i piaffen så ekvipagen overordnet rigtig godt ud, og forhåbentlig tegner det til, at han bliver klar til EM.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Energisk fjerdeplads
Anna Zibrandtsen fremviste en meget udtryksfuld og energisk Arlando e. Paddox/Mytens XX (opdr. A.J. vant Klooster), som var sprængfyldt med gåpåmod.

Særligt i galoppen gik Arlando utrolig flot, men i det hele taget kom de igennem programmet uden nogen alvorlige fejl, og det endte med resultatet 72,% og altså en fjerdeplads.

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen smiler efter sit ridt på Arlando

Vinderekvipagen, som sammen ligger nummer seks på verdensranglisten, var Isabell Werth på Emilio 107. De opnåede 78,2% og imponerede især dommerne med deres perfekte overgange mellem piaffe til passage. Løbet var tæt i toppen, og andenpladsen gik også til en tysker, nemlig Helen Langehanenberg på Damsey FRH.

Se resultatlisten HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen