Dansk Rideforbunds Jubilæumsbog

29-04-2017 10:48

Emma Skov Kristensen

DRF fylder 100 år og har i den anledning udgivet en smuk og vigtig bog om hestesportens fortid, nutid og fremtid

Copyright Ridehesten.com

Ud over kapitler om Dansk Ride Forbunds historie, militærets indflydelse på dansk ridesport, bredden i dansk ridesport, ponyridning, avl, ridning i naturen samt om disciplinerne dressur, springning, military, kørsel, voltige, jagtridning, handicapridning, distanceridning med meget mere indeholder bogen desuden en oversigt over samtlige danmarksmestre, bestyrelser, hovedbestyrelser, championatsvindere og OL-resultater gennem tiderne. 

Med ikke mindre end 440 sider, 25 kapitler og masser af historiske billeder er ”Dansk Ride Forbund gennem 100 år” en vigtig dokumentation både af Dansk Ride Forbunds stolte og spændende historie men også af hestens betydning som transportmiddel, i landbruget, krig og ikke mindst i sporten. Udviklingen beskrives og fortælles i jubilæumsbogen af nogle af de mest indflydelsesrige og erfarne fagfolk, vi har i hesteverdenen – en fortælling, der starter i de militære beredne afdelinger, over ridningens mangeartede discipliner og niveauer, og op til vor tid med fremragende internationale resultater i både sport og avl.

Det er æresmedlem af Dansk Ride Forbund og Dansk Varmblod samt mangeårige medlem af Dansk Ride Forbunds hovedbestyrelse den nu 81-årige Bent Neergaard, der er ophavsmand til bogen.

Bestil jubilæumsbogen på Ridehestens webshop HER

Copyright Ridehesten.com
Nogle af dressurens mest markante ryttere: Cathrine Dufour, Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann - her fra deres tid som ponyryttere

 

 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald