Cathrine Dufour over 80% med Vamos Amigos

03-10-2021 13:47

Mens den danske landsholdsrytter i dressur, Cathrine Dufour, har været på job som fremmedrytter ved det svenske 4-års championat, har hun også fået tid til at starte Vamos Amigos i Grand Prix Kür, og parret passerede de magiske 80%

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Vamos Amigos. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour og den blot 9-årige Vamos Amigos e. Vitalis/ Blue Hors Hotline, der  tilhører den engelske Pidgley-familie, var i dag på startlisten til Grand Prix Kür ved "SWB Equestrian Weeks Dressyr" på Flyinge.

Det blev ekvipagens første Grand Prix Kür og hidtil største score. Cathrine debuterede Vamos Amigos i Grand Prix i august måned sidste år forud for DM-stævnet i september, hvor de også var til start i Grand Prixen. Efter en enkelt Grand Prix i Solrød var parret klar til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg, hvor de startede den trestjernede. I år har de haft deres første store internationale stævne ved Horses and Dreams i tyske Hagen.

Med hele 80,442% overskred de i dag den magiske 80 procents grænse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Svenske Jeanna Högberg, der er ansat hos Helgstrand Dressage, startede Christina Olssons 9-årige svenske varmblodshoppe Astoria e. Sir Donnerhall II/ Quaterback, som hun også vandt lørdagens Intermediaire II med. I Grand Prix Kür opnåede ekvipagen 75,675%.

Den 14-årige hingst Sibelius 1315 e. Rosevelt/ Prestige VDL blev af Jennifer Svensson redet ind på tredjepladsen med 72,267%.

Resultat af klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner