Tre sejre til Ida Bjørn i Exloo

05-05-2024 20:10

En flok danske ryttere er i denne weekend taget til Exloo i Holland for at starte det internationale dressurstævne. Ida Kirstine Bjørn runder stævnet af med endnu en sejr i U25-klasserne og har dermed opnået hattrick til stævnet

Copyright Ridehesten.com
Ida Kirstine Bjørn og Hussmanns Jackson. Foto: Photography by Jeanine
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i dag sørger de danske ryttere i Exloo i Holland for at Dannebrog kommer til tops til det internationale stævne.

Ida Kirstine Bjørn har sammen med Hussmanns Jackson e. Johnson/ Belissimo (opdr. Stald Hussmann) sørget for to danske sejre i U25-klasserne de forgående dage, og i dag blev det derfor til et hattrick, da parret sejrede for tredje gang.

Denne gang var det i U25 Grand Prix Kür-klassen, hvor Ida og Jackson red til en samlet score på 72,908%. Det indbragte dem dermed endnu en international sejr, selvom det faktisk var Idas debut i de internationale U25-klasser. 

Ida var dog ikke alene om at ride gode resultater hjem for Danmark. Juniorrytter Andrea Hamann Sand sørgede ligeledes for flere topresultater, da hun sammen med Blue Hors Victor e. Vivaldi/ Stedinger i går red sig til en fjerdeplads i juniorklassen med 70,049%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag fulgte parret trop med et kürridt til 70,758%, hvilket placerede dem som nr. 5 i klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Andrea Hamann Sand (tv.) og Ida Kirstine Bjørn (th.). Foto: Privat

Til start til stævnet var også Karoline Louise Skøt med Midtgaards Zamir e. Zardin Firfod/ Michellino (opdr. Lene Midtgaard Ankersborg), som i går blev nr. 8 i den trestjernede Grand Prix Kür-klasse.

Se stævnets resultater her.  

 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen