Tre generationer Rohmann i Ridehesten

13-12-2019 15:43

Du kan læse om tre generationer hestekvinder i det aktuelle nummer af magasinet Ridehesten; Else, Karoline og Dorthe Rohmann, der har et tæt samarbejde i både avl og sport

Copyright Ridehesten.com
Else, Karoline og Dorthe Rohmann. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk avl og ridesport er fuld af spændende historier om mennesker og heste. En af historierne fortæller vi i magasinet Ridehesten, hvor du kan læse om tre generationer af kvinder med navnet Rohmann. De bor i det sydøstlige hjørne af Fyn, hvor ældste generation af trekløveret, Else Rohmann, er dedikeret avler i Dansk Varmblod. Hun brænder for dressursporten og avler med præstation for øje. 

Elses datter er berider Dorthe Rohmann, der på sin ejendom i Skårup driver Hovgaard Ridecenter, hvor også Else har sin daglige gang, for her har hun de hopper, der går i sporten og indimellem sætter afkom i verden via embryo transfer. En af hopperne, Noami Melody, rides af Dorthes datter, Karoline Rohmann, og det har drevet det vidt til international succes – og de er ikke til et stævne, uden mormor Else er ved deres side.

Det er nu 30 år siden, at Else anskaffede sig sin første avlshoppe, men hun har aldrig solgt et føl før i 2019! Hun har altid valgt at beholde dem og få dem redet ind salg. Ved kaffebordet hjemme hos Dorthe fortæller de tre kvinder om mange sjove oplevelser med deres heste og om deres samarbejde i avl og sport. Har du lyst til at læse artiklen, finder du den i decemberudgaven af magasinet Ridehesten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker du at abonnere på magasinet Ridehesten, kan du på denne side finde de abonnementsmuligheder, vi tilbyder.

Du kan også læse magasinet Ridehesten online i den digitale version.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen