Tre 10-taller til fløjhoppen i region 3

07-08-2016 20:02

Maria Schacht

DV region 3 afholdte i dag sadelkåring på Stutteri Ask, og det var et imponerende højt niveau af 3-års hopper der blev fremvist

Især sidst på dagen tog vinden til og kom helt op på 9m/s ved banen i det åbne terræn på Stutteri Ask. Dette gav en udfordring til både ryttere og de 3-års hopper, der skulle fremvises efter frokost ved dagens Sadelkåring i region 3. De fleste tog det dog i stiv arm, og niveauet blev da heller ikke mindre imponerende af denne grund. Hele 5 hopper blev udtaget til Eliteskuet fra 3-års holdet, samt 1 fra det 4-års og ældre hold.

Copyright Ridehesten.com
Straight Horse Sezuanna

Dagens fløjhoppe klarede det exceptionelt godt, og dommerne fik for en sjælden gang skyld lov til at bruge toppen af bedømmelsesskalaen, da de belønnede den med både 10 trav og kapacitet, samt 9,5 for galop og ridelighed. Derudover belønnede testrytter også hoppen med et 10-tal i kapacitet, så hun samlet høstede hele tre 10-taller. Hoppen der kunne bære disse karakterer er Straight Horse Sezuanna e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro. Hoppen er både avlet og ejet af Stutteri Straight Horse, og blev redet af Emma Ahlberg fra Helgstrand Dressage. Hoppen blev selvfølgelig inviteret direkte med til Eliteskuet, hvor man kan nyde synet af hende igen.

Copyright Ridehesten.com
Straight Horse Ascenzione

Stutteri Straight Horse stoppede dog ikke succesen her. De havde nemlig en helsøster til fløjhoppen med, og denne klarede sig næsten ligeså godt og stod som dagens anden bedste hoppe da oprangeringen var overstået. Denne fik blandt andet 9,5 i kapacitet, og flere 9-taller heriblandt for galop og ridelighed. Hoppen er Straight Horse Ascenzione og altså også efter Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro, og hører også hjemme hos Stutteri Straight Horse og blev også redet af Emma Ahlberg. Denne blev selvfølgelig også inviteret med til Eliteskuet, og de to hopper opnåede som dagens eneste 9 i helhed og blev altså kåret i RDH.

 

Absolut tæt op ad var to hopper, der også blev kåret i RDH, her med 8,5 i helhed. Disse to er katalog 317 Sezuanna e. Sezuan/Blue Hors Don Romantic, avlet og ejet af Helgstrand & Hofmeister og redet af Emma Ahlberg, og katalog nummer 301 Springborgs Guinevere e. Bretton Woods/Fürst Romancier, avlet og ejet af Stutteri Springborg, og redet af Kathrine Springborg. Disse to hopper er også udtaget til Eliteskuet.

 

Derudover kåret i RDH blev:

300 Bjørnmose’s Bon á Bell e. Bon Bravour/Rubinero, avlet og ejet af Maiken Søndergaard, og redet af Ida Hoffmann Bang. Hoppen blev også udtaget til Eliteskuet.

302 Contema Nord e. Charmeur/Dolomit, avlet og ejet af Vibeke Bjørn Rasmussen, og redet af Ida Hoffmann Bang.

313 Green Hopes Right Temper e. Tailormade Temptation/Blue Hors Romanov, avlet af Stutteri Green Hope v/ Janne Sury, og ejet af Simon Øland og Jeanette Larsen. Hoppen blev redet af Signe Hansen.

332 Ryvangs Dee Dee e. Don Frederic/Blue Hors Zack, avlet og ejet af Alex Dyrgaard og redet af Julie Dyrgaard.

310 Izaloe e. Jazz/Rhodium, avlet af M. Hanegraaf, og ejet af Blue Hors ApS.

306 Razida e. Blue Hors Don Olymbrio/Blue Hors Zack, avlet og ejet af Blue Hors ApS

304 Treldegårds Sabia e. De L’Or/Blue Hors Romanov, avlet og ejet af Kirsten og Niels Madsen, redet af Lotte Straarup

316 Eyecatcher e. Johnson/Caretino, avlet og ejet af Jim Rasmussen og redet af Dennis Kjær.

307 Solbakken’s Donnatella e. Blue Hors Don Romantic/Hofrat, avlet og ejet af Irene og Michael Klestrup og redet af Sissel H. Kristiansen.

116 Dia-Ø e. Blue Hors Don Olymbrio/Blue Hors Don Schufro, avlet af Bente og Jens Møller Hansen og ejet af Laila Holm Gudmund Meyer. Hoppen blev redet af Laila.

309 Treldegårds Shaka e. Fürstenball/Chopin Dane, avlet og ejet af Kirsten og Niels Madsen, og redet af Lotte Straarup.

Copyright Ridehesten.com
Hønnerups Lidell

Hos de 4-års og ældre hopper blev ganske pænt kåret med 8,5 i helhed. Det blev Hønnerups Lidell der gik med titlen. Den er efter Blue Hors Don Olymbrio/Classic, avlet og ejet af Stutteri Hønnerup og redet af Lotte Straarup. Hoppen blev inviteret med til Eliteskuet.

 

Derudover blev følgende kåret i RDH:

331 Love Letter Nexen e. Belissimo/Sandro Hit, avlet og ejet af Stutteri Nexen, og redet af Dennis Kjær.

326 Soluna Ladegaard e. Sieger Hit/Come Back, avlet af Anita Gissemann og ejet af Jørn L. Kristoffersen. Hoppen blev redet af Ida Hoffmann Bang.

330 Humlegårdens Zafira e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romancier, avlet og ejet af Bente Kastberg og redet af Mette Rasmussen. 

Husk at se billeder fra kåring her på siden i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner