Travl stævneweekend venter

01-11-2013 10:56

Signe Wiese

Der venter en travl stævneweekend, med landsstævne i springning og dressur, og ponyspringrytterne skal dyste om de åbne jyske mesterskaber i Aalborg

Copyright Ridehesten.com

Jubilæumsstævne i Herning
Herning Rideklub fejrer i denne weekend klubbens 75-års jubilæum med et landsstævne i springning. Stævnet starter i dag, fredag, hvor der afvikles LA2*, MB1*. MB2* og MA1*. Lørdag går der LA2*, MB2*, S1* og dagen sluttes med en særlig MA1* Jubilæums Puljespringning. Søndag starter dagen med LA2*, og dagen – og stævnet – afsluttes med en S2*.

Se start- og resultatlister HER

Bundgaard Byg Cup hos Heslegård
Den danske dressurelite samles i weekenden hos Heslegård Sportsrideklub, hvor der afholdes landsstævne i dressur med 3. afdeling af dressurturneringen Bundgaard Byg Cup. Også her starter stævnet i dag, fredag, hvor der rides MB2, Prix St. George og Intermediaire II. Lørdag afvikles der bl.a. en Junior Kür, og kl. 13.30 starter første runde af Bundgaard Byg Cup – Intermediaire I. Kl. 16.10 afvikles Grand Prix, hvor 13 ekvipager er meldt klar til start. Søndag rides der bl.a. Grand Prix Special og Kür for Ungryttere, og kl. 14.50 afvikles den anden runde af Bundgaard Byg Cuppens 3. afdeling – Intermediaire I Kür.

Se start- og resultatlister HER

Jyske Mesterskaber i Aalborg
Hos Sportsrideklubben Aalborg (SAO) er det ponyspringrytterne, der skal i ilden, når klubben i weekenden afholder de åbne jyske mesterskaber i springning. Også her går de i første klasser fredag – her afvikles der MB2* og MA1*. Lørdag starter dagen med MB1* og slutter med S1*. Søndag er det mesterskabsdag – kl. 11.50 starter det jyske mesterskab for kat. III-ponyer, hvor der er tilmeldt 19 ekvipager, herefter går mesterskabet for kat. II-ponyer, hvor hele 29 ekvipager er klar til start, og stævnet slutter med det jyske mesterskab for kat. I-ponyer, hvor der er 19 ekvipager på startlisten.

Se start- og resultatlister HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen