Traditionsrig følaften på Blue Hors

16-05-2017 16:14
Avl

Blue Hors indbyder til fremvisning af følårgang 2017 og vil samme aften mandag den 22. maj vise nogle af avlshingstene på Blue Hors 

Copyright Ridehesten.com
Ved den traditionsrige følaften på Blue Hors er der rig mulighed for en god avlersnak, mens man ser føl efter stationens hingste.

Mandag den 22. maj kl. 19.00 gentager Blue Hors den tidligere succes med en følaften med fremvisning af årgang 2017 på Blue Hors. Det gælder både føl født på Blue Hors samt føl, der står med deres mødre på stationen til inseminering. Der vil være en rig mulighed for at se føl efter hingstene fra både Blue Hors og Stutteri Ask.
 
Der vil ved samme lejlighed også være mulighed for at se nogen af avlshingstene på tæt hold, da de vil blive fremvist for hånd foran hingstestalden. Arrangementet er åbent for alle, og der vil være pølser på grillen og dertilhørende fadøl og sodavand.

Copyright Ridehesten.com
Som første punkt på aftenens arrangement præsenterers nogle af stationens hinste på gårdspladsen, hvor publikum har mulighed for at se hingstene på tæt hold og høre deres historie. Her er det Blue Hors Zalabaster i 2016.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen