Topresultat til Laura Kjærgaard

29-10-2023 11:03

Annika Knudsen Lorentsen

I går aftes sikrede Laura Baaring Kjærgaard sig en topplacering i en 155 cm Grand Prix ved det 3-stjernede stævne i hollandske Leeuwarden

Copyright Ridehesten.com
Laura Baaring Kjærgaard med First Lady G. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske springryttere er i denne weekend til internationale stævner rundt omkring i verden, og en af dem er Laura Baaring Kjærgaard, som har været til start i Leeuwarden i Holland. 

I går var hun blandt de 46 ekvipager, der var til start i den 3-stjernede 155 cm Grand Prix, og her leverede hun et topresultat. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun var blandt de 10 ekvipager, der red fejlfrit i hovedrunden, og dermed sikrede sig en plads i den afgørende omspringning. Her leverede hun endnu et fejlfrit ridt i sadlen på First Lady G e. Whitaker/ Lord Z, og dermed sikrede ekvipagen sig en flot femteplads i klassen. 

Konkurrencen blev vundet af hollandske Jeroen Dubbeldam med Gisborne VDL e. VDL Zirocco Blue/ Goodtimes, mens hollandske Gerben Morsink tog andenpladsen med Navarone Z e. Nabab de Reve/ Amor. På tredjepladsen blev det belgiske Annelies Vorsselmans, mens endnu en hollænder sikrede sig fjerdepladsen. Her var det Eric Ten Cate. 

Resultat fra klassen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen