The Dutch Masters alligevel en realitet i springning

03-04-2021 15:16

Annika Knudsen Lorentsen

Arrangørerne af The Dutch Masters troede tidligere på året, at de måtte aflyse arrangementet for andet år i træk. Nu er det dog alligevel lykkes at rykke stævnet til slutningen af april, men der vil i år udelukkende blive afholdt springklasser

Copyright Ridehesten.com
Martin Fuchs og Clooney 51 ved World Cup-finalen i Göteborg 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 30. marts annoncerede FEI, at internationale ridestævner i Europa kan genoptages fra den 12. april. Det betyder, at arrangørerne bag The Dutch Masters i 's Hertogensbosch igen har genoptaget planlægningen, og der er nu givet grønt lys til at afholde stævnet den 23.-25. april i stedet for på de oprindelige datoer. 

Flere af verdens bedste springryttere har allerede meldt deres ankomst, blandt andet verdensetteren Steve Guerdat, samt landsmanden Martin Fuchs. Men det bliver i år kun verdenseliten i springning, som samles i Holland. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne har nemlig valgt at aflyse de internationale dressurklasser ved dette års stævne, da de bedste dressurryttere til den tid vil være i gang med at forberede sig på udendørsstævnerne i deres forberedelse frem mod OL i Tokyo. 

Læs hele pressemeddelelsen fra arrangørerne her.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev