Tophest stjålet og slagtet (video)

26-10-2015 16:24

Den potentielle tophest Phedras de Blondel, der netop er blev købt i Europa og fløjet til Florida til Debbie Stephens er blevet fjernet fra sin boks og slagtet - muligvis for kødet - forlyder det

Copyright Ridehesten.com
Steve Stephens stående foran den box hvorfra den internationale springhest Phedras de Blondel var ført bort fra og slagtet.

De kalder bortførelsen og slagtningen af den 12-årige franske springhest Phedras de Blondel for mord i Manatee Contry i Florida USA. Debbie Stephens har købt hesten i Europa og ikke haft chancen for at ride den i konkurrencer endnu. Hesten blev fjernet fra sin box på Imperial Farms natten mellem lørdag og søndag og ledt ned til en fold på farmen, hvor hesten blev slået ihjel og skået op, formodentlig af en erfaren slagter, fortæller Debbies mand Steve Stephens, som har ejet farmen siden starten af 60'erne. 

Hestens værdi er estimeret til 200.000 dollar, og var tiltænkt en fremtid som tophest hos den erfarne rytter Debbie Stephens. Man håber på, at noget har set noget, så de skyldige kan komme for retten, men hidtil er ingen stået frem. På farmen står 32 springheste, mens Phedras er ny i stalden, idet han kom fra Europa tre dage før han blev slået ihjel.

Se video fra stalden her. 

 

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev