Hillerød Horseshow er klar med tre inspirerende dage

27-09-2019 10:10

Tre inspirerende dage står for døren ved Hillerød Horse Show, hvor der i år er over 50 forskellige arrangementer på programmet. Det er blandt andet muligt at få en autograf af Thalia Plitzner eller deltage i aftenclinic med Hasse Hoffmann 

Copyright Ridehesten.com
Lørdag aften inviteres til clinic med Hasse Hoffmann ved Hillerød Horse Show. Foto. Hillerød Horse Show
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag åbnes dørene til Hillerød Horse Show, der er den største indendørs hestemesse på Sjælland.

Det bliver tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer er på programmet med blandt andet clinics, shows, opvisninger, foredrag og talkshows.

Der vil blandt andet være mulighed for at møde Thalia Pitzner, der brænder for ridesporten og elsker sine heste højere end noget andet. Hun tog springet og fulgte sit hjerte med hestene for at ride som professionel. En beslutning, der førte hende til udlandet og medbragte en masse oplevelser. I dag er Thalia tilbage i Danmark, hvor hun lever af at coache og mentaltræne. Mød Thalia lørdag på AL Showjumping stand, hvor du kan få en autograf eller en selfie.

Copyright Ridehesten.com
Fotograf Kristine Ulsø Olsen/Ridehesten.com

Kan hesten være fræk eller stædig?

Lørdag og søndag er det muligt at høre hesteadfærdsspecialist Karin Rosenberg  fortælle om forskellige hverdagsproblematikker som mange hesteejere døjer med. Det kan være hesten skraber på staldgangen eller ikke vil læses i en trailer. Du får samtidig mulighed for at stille spørgsmål og tage egne problematikker op, som Karin vil komme med løsninger til.

Diagonalforskydning – hvad er det?

Måske har du oplevet at den ene volte er nemmere at ride rundt på end den anden? Det kan skyldes hestens naturlige skævhed, som vi oftest ikke tager højde for. Mød Gitte Vestergaard fra MyStyle ARR og KBR og få en mulighed for at se en bevægelsesanalyse i praksis og efterfølgende høre den teoretiske gennemgang i Speakers Corner.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Aftenclinic med Hasse Hoffmann

Lørdag aften inviterer Hillerøds Horse Show for femte år i træk til aftenclinic med Hasse Hoffmann, der fører 5 ryttere frem på banen fra middelsvær dressur over intermediare til Grand Prix. Hasse Hoffmann italesætter og viser direkte trin og afmystifiserer tilgangen til den enkelte øvelse, som oftest er krydret med en stor potion humor, der gør det spiseligt for alle.

Har man overværet en lektion eller clinic med Hasse Hoffmann, eller været så heldig selv at modtage undervisning, er man slet ikke i tvivl.

Hasse Hoffmann udgav i 2012 bogen Dressur med hjerte og forstand. Du kan købe bogen HER

Se hele programmet for Hillerød Horse Show HER

Du kan købe billetter i døren eller online HER

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner