To heste solgt på kun to dage via Ridehesten

18-07-2016 12:58

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Lasse og Trude Kasparek-Hestengen som til dagligt driver det topmoderne ridecenter, med salgs- og træningsstald, Hestengen Dressage, på Sjælland ved Skælskør, har i løbet af blot to dage fået solgt to 3-års hopper via Ridehesten, efter kun at have dem haft til salg i to uger. Tricket? Super-annoncer!

Copyright Ridehesten.com
Den 3-årige hoppe Buskbjerggaards Rigoletta og Trude Kasparek Hestengen som nu er solgt via Ridehesten. Foto: Privat

- Vi har fra starten brugt super-annoncer, fordi det giver en bedre markedsføring, og fordi vi altid gerne vil gøre noget ekstra for vores kunder, fortæller Lasse.

Siden januar 2014 har Hestengen Dressage solgt hele 13 heste via Ridehesten. Her i blandt mere end halvdelen til lande som Norge, Sverige, Tyskland og England. De oplever i øjeblikket en stor fremgang i salget af heste, hvoraf det største problem faktisk ligger i manglen på heste af god kvalitet. Interessen for de to 3-års hopper de netop har solgt, har i følge Lasse været enorm - også interessen fra Tyskland. Nu håber han blot på, at avlerne får modet tilbage og begynder at avle nogle flere heste igen.

- Vi er i hvert fald klar til at sælge dem, siger han.

Udover Hestengen Dressages egen hjemmeside, som også er leveret af Wiegaarden, bruger de faktisk kun Ridehesten når der skal sælges heste.

- Simpelthen fordi det er klart den bedste salgsside der er. Den er brugervenlig og så har den et godt overblik, både på forsiden hvor hestene bliver vist, og når man klikker ind på hver enkelt hest. Vi var aldrig i tvivl om, at Ridehesten skulle være stedet hvor hestene skulle på nettet. Desuden er det supergodt, at man kan bruge billederne fra Ridehesten på sine annoncer.

Udover det hurtige salg af de to 3-års hopper, oplevede Lasse og Trude desuden at sælge en anden hest, fra dag til dag. 

- Vi filmede hesten nytårsaftensdag, inden vi skulle have gæster. Videoen blev uploaded imens vi lavede forretter og allerede næste dag, var der fremvisning, hvor køber slog til. Det var en sjov oplevelse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen