To finaler ved Vallensbæk Rideklub

31-08-2022 18:53

Christine Krogh Frausing
Skribent

I weekenden afholder Vallensbæk Rideklub et landsstævne i dressur, hvor der blandt andet skal findes vinderne af Catago Cup samt Dressurens Venner Cup, når begge finaler afvikles under stævnet

Copyright Ridehesten.com
Annitta Duus og Atterupgaard Kingston ved sidste års landsstævne hos Vallensbæk Rideklub. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den kommende weekend er Vallensbæk Rideklub værter for et landsstævne i dressur, hvor der er intet mindre end 3 Cup-turneringer på programmet.

Catago Cup, der er en turnering i både LA4/LA5, samt MB0/MB2, skal afgøres med en finale, hvor 14 stiller til start i LA-turneringen, og 15 stiller til start i MB-turneringen. De 8 bedste fra hver klasse, går videre til 2. runde i finalen, der afvikles på søndag, hvor de endelige vindere findes. Rytterne der ikke går videre til anden runde, rider en B-finale lørdag. 

Derudover skal der afvikles finale i Dressurens Venner Cup. Denne turnering er for klubhold, og har ved kvalifikationerne været afviklet i LA2, imens to af holdets ryttere ved finalestævnet skal ride LA2, og to af holdets ryttere skal ride LA5. Fredag rider rytterne en opvarmningklasse, imens de rider 1. runde af finalen lørdag, og anden runde af finalen søndag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden de 2 finaler, skal klubben ligeledes være værter for sjette og sidste kvalifikation af DRF Para Cup. Denne afvikles med en opvarmningklasse lørdag, og med selve kvalifikationsklassen søndag. Det er de 15 bedste ekvipager fra denne turnering, der går videre til finalen. 

Klubben afvikler desforuden almindelige landsstævneklasser, hvor der lørdag skal afvikles MB2, MA1, Intermediare 1 samt Grand Prix. Søndag afvikles Prix St. George og Grand Prix Special. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen