To danskere i top i Grand Prix

30-07-2023 21:35

Annika Knudsen Lorentsen

I dag lykkedes det både Lars N. Pedersen og Kamilla Ladefoged Rasmussen at ride sig til en top-5 placering i den 145 cm høje Grand Prix-klasse i Lier

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det 2-stjernede internationale stævne i belgiske Lier, har der i dag været Grand Prix på programmet. På den 145 cm høje bane lykkedes det otte ekvipager at ride fejlfrit, og det var dermed dem der mødtes i den afgørende omspringning. 

I denne omspringning var to danske ekvipager, som begge kvittererede med endnu to fejlfrie runder i omspringningen. Her leverede Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) den fjerdehurtigste fejlfrie tid, og dermed tog de fjerdepladsen i klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen med Chico Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Bøgegården Gladiola er delvist ejet af Frandsbjerg Horses, og for netop Frandsbjerg Horses sluttede successen ikke med hingsten topplacering. Kamilla Ladefoged Rasmussen som er en af personerne bag Frandsbjerg Horses red nemlig også fejlfrit i omspringningen. Det gjorde hun med Chico Z e. Clinton/ Quantum, og sammen endte ekvipagen på en flot femteplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere på dagen ved samme stævne red Kamilla sig desuden til en fjerdeplads i klassen for 5- og 6-års heste. Det gjorde hun med Rassall van't Zorgvliet e. Casall/ Heartbreaker. 

I den 1-stjernede 130 cm Grand Prix blev Josefine Sandgaard Mørup placeret på sjettepladsen i sadlen på De Semilly Edition e. Diamant de Semilly/ Exorbitant xx. 

Resultater fra stævnet.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen