TIKA er klar med julekalender

01-12-2022 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

Endelig er det den 1. december og tid til julehygge, juleguf og ikke mindst julekalendere, som både er at finde på TV'et og på de sociale medier. Sædvanen tro er TIKA Rideudstyr klar med deres julekalenderkonkurrence, hvor du kan vinde ting til dig og din hest

Copyright Ridehesten.com

Nu går det endelig løs – julen er for alvor ankommet i dag, hvor kalenderen skriver den 1. december. Med denne dato følger selvfølgelig også opstarten af de mange hyggelige julekalendere. Det gælder både på TV'et, hvor der skal hygges i stuerne, men i mindst lige så høj grad på de sociale medier. Her står alverdens butikker klar med julekalenderkonkurrencer, hvor man kan vinde en masse fine ting.

Én af dem, der sædvanen tro er klar med deres årlige julekalender er TIKA Rideudstyr, der ligger i Tjæreborg ved Esbjerg. TIKA har både en fysisk butik og en stor webshop, så i løbet af den sidste uges tid, hvor den har stået på "Black Week", har der været travlt i pakkeriet. Men nu er det overstået, og så er det tid til at tage hul på julen.

Vind med TIKA’s julekalender
Igen i år kan du deltage i TIKA Rideudstyrs julekalenderkonkurrence, og der er mange lækre ting at vinde til både dig og din hest. I år har TIKA desuden gjort det muligt for folk at byde ind med ønsker og ideer til gaver, man kan vinde i julekalenderen.

Julekalenderen finder du på TIKA’s Facebook-side, og det er ganske gratis at deltage.

Copyright Ridehesten.com
Her kan du se, hvad den første gave, du kan vinde i TIKA's julekalender er.

 


 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner