Testrytteren bestod med bravur

06-03-2015 18:02

Efter dagens tjans som testrytter i Katrinelund Unghestechampionat beviste Lars Bak Andersen sit værd ved at vinde Ifor Williams´s Big Round (140 cm)

Det var et brag af en springklasse tilskuerne i den tætpakkede EQUSANA Arena hal B var vidne til her i eftermiddag, hvor publikum sad helt ude på kanten af stolesæderne og højlydt gav udtryk for deres begejstring over de rigtigt mange særdeles velridende og ikke mindst lynhurtige ekvipager.

Rigtigt længe var Shannon Ketterle på Fashion 42 e. For Feeling/Matula ekvipagen man skulle slå, og med nul fejl i tiden 52,24 sek. kom rigtigt mange tæt på, men ingen kom forbi.

Det var indtil klassens andensidste ekvipage, testrytter i Katrinelund Unghestechampionat, Lars Bak Andersen, kom på banen på Nora e. Nekton/Carvallo og i sikker stil med stort overblik satte Nora i gear og sprang sig til en fejlfri runde i tiden 51,58 sek., og dén præstation blev ikke overgået.

Dermed måtte Shannon og Fashion 42 tage til takke med en flot andenplads, mens endnu en hurtig og erfaren rytter indtog tredjepladsen: Søren Knudsen på Dashmir K e. Kashmir Van Het Schuttershof/Carthago med nul fejl i tiden 52,89 sek.

Klassens vinder, Lars Bak Andersen, kan opleves som testrytter i Katrinelund Unghestechampionat igen i morgen lørdag fra kl. 8.00 i EQUSANA Arena hal B.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen