Test unghesten ved Scandinavia Jumping Tour

31-12-2019 16:43

Annika Knudsen Lorentsen

I uge 7 afholdes der for første gang Scandinavia Jumping Tour i Odense Congress Center, og det er en god mulighed for både pony- og hesteryttere, som  gerne vil ride i nogle ekstraordinære rammer. Det er også et oplagt sted at klargøre unghestene inden unghestechampionatet i Herning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er allerede rigtig mange ryttere, der har tilmeldt sig Scandinavia Jumping Tour, som i uge 7 afholdes for første gang i Odense Congress Center. Både danske, svenske og norske ryttere viser stor interesse, og ved stævnet er der plads til både ponyer og heste. 

– Vi er glade for, at så mange allerede har tilmeldt sig og for den store opbakning vi får til vores arrangement, fortæller Dorthe Ketterle, som er en af arrangørerne bag det nye event, og fortsætter:

– Vi har allerede et par hovedsponsorer som bakker godt op, men også flere ryttere har valgt at sponsorere en enkelt klasse, simpelthen bare fordi de synes, det er et godt tiltag. 

Gør unghesten klar til championat i Herning
Stævnet afvikles midt i februar, og er derfor en oplagt mulighed for at klargøre unghestene, som skal deltage ved unghestechampionatet ved Hingstekåringen i Herning i marts måned. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I Odense kan unghestene prøve at springe i en arena, som minder lidt om det, de skal i Herning, og dermed er det en oplagt mulighed for at blive ordentligt klar til unghestechampionatet, fortæller Dorthe. 

Et perfekt stævne for ponyrrytterne
Ponyrytterne har mange forskellige klasser at vælge i mellem, og ved Scandinavia Jumping Tour, kan ponyrytterne ride i nogle ekstraordinære omgivelser. 

– Der er gode ponyklasser fra LB og op, og så er det en god mulighed for alle i Danmark, da stævnet er placeret midt i landet, fortæller Dorthe og fortsætter:

– Derudover har vi også lavet aktiviteter for de børn, som ikke rider. Her vil være forskellige legefaciliteter i mellemgangen, og så er der en hal med udstillere, hvor man kan gøre mange gode indkøb. 

Stævnet afholdes fra den 11.-16. februar 2020. Tilmelding til stævnet sker her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen