Svensk brugsprøve i gang

24-02-2013 09:21
Avl

Den svenske brugsprøve er i gang på Flyinge. Lørdag stod den på vetcheck samt eksteriør- og gangartsvurdering af hingstene, der blev fremvist ved hånd

Copyright Ridehesten.com
Den svenske brugsprøve på Flyinge er i fuld gang.

Startlisten indeholdt 4- og 5-års hingste samt ældre med forskellige meritter. 27 hingste blev fremvist på en overvejende rolig og ordentlig måde. Hingstene blev fremvist på ring og fik en kommentar fra formand Christina Olsson vedrørende kropsbygning og gangarter. Ingen scorer eller resultater er offentliggjort i den første fase, der slutter på tirsdag.

De fleste hingste var 4 år - en kategori med elleve springheste og ti dressurhingste. Blandt disse vil svensk varmblod, SWB, finde en testvinder fra hver disciplin.

I dag, søndag, vil alle hingste blive vist under rytter, og mandag er det tid til at vurdere hingstenes springfærdigheder.

Startlister

Svenske Kim Lundin er på pletten for Ridehesten.com og dækker arrangementet særligt på den engelsksprogede internationale version af Ridehesten.com, hvor der allerede ligger gallerier med flere af hingstene (tryk på det engelske flag øverst her på Ridehesten.com)

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen