Svend Aage Jensen lever ikke mere

23-07-2024 15:26

Efter længere tids kræftsygdom er Svend Aage Jensen bortgået lørdag den 20. juli i en alder af 74 år

Copyright Ridehesten.com
Svend Aage Jensen var Dansk Ride Forbunds 10. formand, og han udmærkede sig i sin valgperiode ved bl.a. at styrke regnskabet og budgetdisciplinen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Statsautoriseret revisor Svend Aage Jensen har været en driftig mand. Han stiftede revisionsfirmaet Kvist & Jensen, der med 120 ansatte sidste år blev fusioneret til Grant Thornton, og han har ligeledes trukket dybe spor i ridesporten. Han og hustruen Kirsten købte i 1985 ejendommen Stevnstrup mellem Langaa og Randers og stiftede Stevnstrup Rideklub, hvor de igennem 20 år har holdt landsstævner i springning for pony og ligeledes har afholdt DM for ponyer.

Svend Aage Jensen brændte for ridesporten og hans engagement førte ham i 2001 til en kampvalg mod Bent Neergaard om posten som formand for Dansk Ride Forbund, hvor han blev valgt og pegede på Flemming Velin som ny næstformand. I sin valgtale sagde Svend Aage Jensen bl.a., at hans mål var en holdningsændring i rideforbundets ledelse i retning af større ærlighed, troværdighed og respekt for hinden. Hestevelfærd og verserende sager om mishandling af heste var et vigtigt tema for ham. Svend Aage Jensen valgte ikke at genopstille sin kandidatur efter en toårs periode som formand.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hans ene søn Michael Bech Jensen driver i dag Stevnstrup Rideklub ved siden af sit civile job, mens hans anden søn, Flemming Jensen, har haft en karriere som springrytter i Tyskland, hvor han bor og underviser. Barnebarnet Isabell Victoria Frost Jensen er juniorlandsholdsrytter i springning.

Svend Aage Jensen efterlader sin hustru, to sønner og tre børnebørn. Han bisættes fra Grensten Kirke ved Stevnstrup fredag den 26. juli kl. 11.00.

Æret være Svend Aage Jensens minde.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen