Susanne leverer topresultat (video)

22-08-2017 12:42

De danske paradressurryttere har virkelig redet op til deres bedste i dagens holdkonkurrence - og Susanne Jensby Sunesen lukkede dagens flotte resultater med 74,15%, men er det nok?

Copyright Ridehesten.com
Susane Jensby Sunesen.

PL sølvvinder Susanne Jensby Sunesen kom stærkt igen i dag, efter et ridt i den individuelle konkurrence i går, som ikke satte hende på podiet. 
I dag satte CSKs Que Faire e. Quite Easy opdrættet af familien Sunesen selv, nærmest ikke en hov forkert i programmet, og Susanne red med vilje og overblik. Hun fortæller, at hverken hende eller hesten havde det samme fokus i gårsdagens konkurrence, og dermed smed de vigtige points væk. Det gjorde de ikke i dag: flotte øgninger, imponerende samling i overgangene og en hest, der stod i en flot form programmet igennem satte dem på sejrskurs med 74,15%

Stemningen er helt i top i den danske lejr ved EM i paradressur - samtlige fire danskere har redet til over 70% og virkelig sat de etablerede nationer som Holland, Tyskland og England under pres.  Danmark er alene om at have alle fire ryttere gennem dagens konkurrencer, og nu afventer vi med spænding, hvordan de øvrige nationer score i eftermiddag. Traditionen tro gives der høje points i grad I, hvor Danmark pt. ikke har en deltager, og det kan naturligvis få betydning for det samlede resultat. 

Se resultatet HER

Susanne  med datteren Sarah, fortæller om dagens ridt her:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen