Succes i Belgien til Sofia Zornig

04-07-2023 06:36

Charlotte Kusk Berwald

Ved weekendens internationale militarystævne i Belgien, lykkedes det den unge ponyrytter Sofia Zornig Sylvestersen at komme helt til tops, da hun red en andenplads hjem

Copyright Ridehesten.com
Sofia Zornig Sylvestersen og Gedsagergårds Roberto. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som en del af sin forberedelse til det kommende EM i ponymilitary, drog Sofia Zornig Sylvestersen og Gedsagergårds Roberto  til Belgien hvor de deltog i en CCIP*, som er det næsthøjeste niveau. 
– Vi var alene afsted, bare os to. Ingen træner eller noget, så Sofia har selv varmet op, gået bane og klaret sig gennem hele weekendens stævne, fortæller den stolte mor, Winie Zornig Sylvestersen, til Ridehesten. Sofia selv er nu i Holland, hvor hun har fået sponsoreret et tre uger langt ophold hos Merel Blom, der blandt andet har deltaget i OL i military. Her opholder Sofia sig nu sammen med Roberto, for at få den sidste træning, samt et gigantisk selvtillidsboost, frem mod EM. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ingen tvivl om at Sofia, som så mange andre hestepiger, er meget selvstændig og klar til at klare skærene. Efter sommerferien starter hun på Flyinge Hestesportsgymnasium, hvor hun skal tage sin studentereksamen og fokusere på at blive endnu dygtigere til at ride. Svensk mener hun at hun nok skal få lært, hun er jo sønderjyde og taler derfor tysk og der er heldigvis en del låneord på svensk fra tysk. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen