Stutteri Ask slår dørene op til åbent hus på lørdag

11-04-2018 16:02
Avl

På lørdag den 14. april hold Stutteri Ask åbent hus med hingstefremvisning, og i samme weekend afholdes der C-stævne på stutteriet. Efter hingstefremvisningen lørdag slås dørene også op på Schelenborg Gods

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu nærmer tiden sig for Stutteri Asks årlige åbent hus-arrangement med C-stævne, som i år er udvidet med afholdelse af to springklasser fredag eftermiddag og tre springklasser lørdag, inden hingstefremvisningen starter kl. 14:00.

Her fremvises avlshingstene i ridehuset på Kristiansminde, hvor også flere afkom inkl. føl vil blive fremvist. Efter hingstefremvisningen er stutteriet vært ved en lille forfriskning, ligesom der er mulighed for at gå rundt i stalden og se stedets heste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter hingstefremvisning åbnes dørene på Schelenborg Gods, som er stedet, hvor Stutteri Ask har alle deres ungheste og avlshopper. Der er ikke langt mellem Schelenborg og Kristiansminde, hvor C-Stævnet og hingstefremvisning bliver afholdt, så Stutteri Ask opfordrer alle interesserede til at tage et smut forbi Schelenborg Gods, hvor de også står klar med kaffe og kage til dem, der har lyst.

Stævnet og hingstefremvisninger finder sted på Bogensøvej 254, 5390 Martofte, og adressen til Schelenborg er Fynshovedvej 417, 5390 Martofte. Der vil være skiltet kørselvejledning fra Kristiansminde.

Se mere om arrangementet HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen