Store Hestedag: Stor som aldrig før

03-09-2022 21:17

Christine Krogh Frausing
Skribent

Første dag ved Store Hestedag er veloverstået, hvor det har været en dejlig blanding af oplevelser, underholdning og masser af faglig viden. Nåede du ikke at besøge Roskilde Dyrskueplads i dag, kan du nå det i morgen

Copyright Ridehesten.com
Der var mange gæster til lørdagens Store Hesteshow. Foto: Ridehesten.com/Louise Trabjerg
Nyheden fortsætter efter annoncen

Første dag af weekendens store heste- og hundeevent på Roskilde Dyrskueplads har nået sin ende, og heller ikke i år skuffer Store Hestedag sine gæster. Masser af spændende foredrag, skuer, konkurrencer og opvisninger fordelt over hele pladsen for både heste- og hundefolket, har været flot fordelt over dagen og mon ikke alle går hjem lørdag aften med nye oplevelser og viden i hatten. 

Ridehesten fik en kort kommentar fra Helle Lyngfelt, som for 18. gang er ansvarlig for Store Hestedag, og så kan du få en lille rundtur på et udpluk af pladsen i videoen nedenfor.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gik du glip af dagens mange oplevelser i Roskilde, så fortvivl ikke – for igen i morgen, søndag, åbner dyrskuepladsen igen op til masser af god læring for hest og rytter, med f.eks. clinic ved Nathalie Zu Sein-Witgenstein, Opvisning med Mounted Games, Eksteriørbedømmelser og foredrag om alt fra horsemanship til telepatisk kommunikation, for ikke at tale om muligheden for at gøre et godt køb på de mange stande.

Ses vi søndag til Store Hestedag? Find søndagens program her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen