Stor kamp om øen i midten!

29-11-2009 18:22

Malene Reismer Vestergaard

Spændingen holdt til det sidste i et tæt opgør i dressurmesterskabet om Fyns land. Det blev holdet fra Broholm Rideklub, som løb af med sejren i Distrikt 7's holdmesterskab

Hele 12 hold af dressurryttere fra distrikt 7 var i dag samlet i Hestehavens Rideklub i Bogense for at ride holdmesterskab. Selvom vi i dag oplevede november måneds første isglatte veje og kulden som bed i både tæer og næser, så var der hele dagen lang en rigtig stor tilslutning til dressurstævnet i Hestehaven. Holdmesterskabet løb fra start allerede kl. 10.15 og blev først afgjort kl 17. 30, efter rytter nummer 48. Den første halvdel af ekvipagerne red en LA4, og de sidste 24 ekvipager red en MB2. Overdommer i MB'en Grethe Keller var ved dagens afslutning meget begejstret for den store tilslutning af hold til mesterskabet. - Det har før været sådan, at man har måtte hente ekvipager ind til et mesterskab som kort sagt ikke har været klar til at ride programmet. Men i dag var det meget lige, og ALLE ekvipager var helt bestemt kvalificerede til at ride klassen, sagde dressurdommer Grethe Keller og afsluttede: -Så det var rigtig dejligt at se så mange gode hold. Mens den lille tribune i ridehallen bugnede af heppende tilskuere, så var Hestehavens Cafeteria fyldt til bristepunktet, hvor de mange gæster kunne få varmen og nyde æbelskiver og varm glögg. Mesterskabet blev altså vundet af Broholm Rideklub, som i det samlede resultat opnåede et gennemsnit på 67,87 %. Holdet bestod af Berit Ærensgaard/Oberon, Natalie Hauglund/Lykkehøjs Hermes, Mette Hindkjær Madsen/Cypresgårdens Macon og Alexandra Hoeck/Ds'Dolce Mazarati. Andenpladsen gik til holdet fra Årslev/Sdr. Nærå Rideklub, som samlet opnåede 67,63 %. Holdet bestod af Malene Larsen/Wiona H, Tenna Dyhrberg Andresen/Agertoft's Cazall, Heidi Betina Sørensen Rubicone K og Bojana Christensen/Grand Marnier. Sidst men ikke mindst så gik tredjepladsen heldigvis til et hjemmehold. Det var Hestehavens Rideklub's hold 3, som opnåede 67,11 %. Holdet bestod af Dennis Kjær/Proud Daylight, Karoline Riisager/Blue Velvet, Jonas Rasmussen/Markant Af Korslund og Sabine Natalia Petersen/Atterupgaards Cassidy.

Se billederne fra stævnet på Ridehesten.com fra på tirsdag. HUSK vi har tilbud i to uger - tre A4 billeder eller tre fotos til hjemmeside for KUN 500kr. Spar 250kr.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen