Stinna - marginaler fra en podieplads

27-08-2014 19:11

Britt Carlsen

WEG - Konkurrenterne var for stærke i para-dressur grad 1b i dag, hvor især den engelske rytter Lee Pearson formår at ride med spændstighed og akkuratesse til guld med knap 79%

I grad 1b stod kampen om guldet, som flere gange tidligere mellem engelske Lee Pearson på Zion og Østrigs Pepo Puch, der efter et uheld på militarybanen, nu er en af verdens bedste para-dressur ryttere. De to kom i et tæt battle i dag og det var Lee Pearson som trak sig sejrrigt ud af den kamp. Han fik vist et sikkret program, med en lydig og spændstig hest, som reagerede omgående på rytterens signaler. Puch måtte se sig slået med godt et procentpoint. Bronzen gik til Hollands Silvia Veratti og Zadok med 72,0% og altså i behagelig afstand fra guld og sølvvinderen. 

Stinna Tange Kaastrup fik ikke helt Steffi Graf op i samme spændstighed som medaljetagerne, og især i travprogrammet virkede Steffi Graf lidt mat. Dommerne var ikke helt enige om præstationen, som de så fra plads tre til otte, så Stinna sluttede på 6. pladsen med 71,36% så det var maginaler som skilte hende fra en plads på podiet.

I morgen afgøres holdmedaljerne samt de individuelle konkurrencer i grad 1a og 4. Se resultatet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen