Stine Cassøe har solgt sin tophest gennem flere år

02-06-2022 14:13

Trine Askjær-Jørgensen

Vallakken Conchillo, der igennem de sidste mange år har været Stine Cassøe Jakobsens tophest, er netop blevet solgt. Heldigvis rejser den ikke langt væk

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stine Cassøe Jakobsen har netop solgt sin tophest gennem de sidste mange år, Conchillo e. Churchill/ Concorde (opdr. Ane Stolze), men heldigvis rejser vallakken ikke langt væk, for tøjlerne er nemlig givet videre til Stines elev, Annemone Kirstine Ladefoged Pedersen, der er 15 år gammel og rider S-klasser i springning på pony.

– Det var egentlig ikke meningen, at vi ville sælge ham, men i takt med at jeg har opnået utroligt meget sammen med ham og så stod og havde en elev, som skulle ud at have sig en læremester, så kunne vi ikke rigtig se andre end Conchillo, som ville være det bedste match til hende, fortæller Stine Cassøe.

I mere end 10 år har Stine redet Conchillo, og sammen har de opnået et utal af flotte resultater, der bl.a. tæller placering i 160 cm Grand Prix, andenplads i nations cup for seniorer og en sejr i Grand Prix ved Christmas Show på Vilhelmsborg i december. Seneste har ekvipagen startet DM i springning, så det er en hest i absolut topform, hun giver videre.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han kommer til at få det som blommen i et æg hos sine nye ejere. De er nogle fantastiske hestemennesker, så det er skønt, at han kommer dertil, og at jeg kan fortsætte med at hjælpe med managementet omkring og træningen af ham. Det glæder mig rigtig meget, at Conchillo kan komme til at lære en anden rytter alt det, han kan, slutter springrytteren af, der er uddannet og til dagligt arbejder som fysioterapeut ved siden af hestene. 

Stine skriver selv på sin Facebook-side:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen