Steffen Peters hjælper elev til mesterskab

05-05-2014 11:32

24-årige Dawn White O'Connor er til dagligdag ansat hos toprytteren Steffen Peters, som nu bidrager til en indsamling, der skal få hende til de amerikanske mesterskaber

Copyright Ridehesten.com
Steffen Peters, her ved Dressage World Masters.

Dressagenews fortæller, at den amerikanske toprytter Steffen Peters for seks uger siden deltog i et CDI-stævne, hvor reglerne sagde maksimum to heste per rytter. I stedet for at tredjehesten - den 9-årige Aristo (e. Olivi/ Krack C) - skulle blive hjemme, blev Peters' hestepasser og assisterende træner Dawn White O'Conner sat i sadlen på den.

Det gik godt.

Equipagen fik en sjetteplads i Prix St. Georges og en andenplads i Intermediaire I, og ugen efter gentog de de fine resultater ved at anden stævne.

Det har nu sat O'Connor i spil til at ride Aristo ved de amerikanske i Gladstone. Problemet er, at det er på den anden side af USA, og transporten alene koster omkring 55.000 danske kroner. Derfor har hun nu iværksat en indsamling i form af en auktion, og hendes chef har allerede sat blandt andet gratis undervisning og opstaldning på højkant til højeste bud.

De amerikanske mesterskaber bliver holdt 5. til 8. juni.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen